نام نویسنده
حوزه تخصص

روش شستشو

تا حالا دقت کردید لباساتون چندبار توی ماه شسته می شه؟

حتما تا حالا براتون پیش اومده لباسی که جنسش هم خوب بوده تو این شست و شوهای مداوم رنگش بره، پارچش کهنه بشه و هزارتا اتفاق بد دیگه براش بیفته؟ 

 

همه ی اینا اتفاق می افته چون با روش های درست شست و شو  هر پارچه آشنایی نداریم.

 

 ما به شما راهکارهای ساده ای ارائه میدیم که باعث می شه عمر لباسای قشنگتون بیشتر بشه.

 

لباس هایی با پارچه جین : 

 

برای شستن لباس های جین نکته خیلی مهم اینه که حتما اونارو پشت و رو کنید.

 

اگه شلوار هست زیپ اونو حتما ببندید.

 

 

این کار باعث می شه که رنگ پارچه جین نره و بستن زیپ مانع سایش لباس جین و لباس هایی می شه که همراه اون توی ماشین لباسشویی هستن.

نکته بعدی اینه که لباس های جینو نباید زودبه زود یا دیر به دیر شست.

هر دو عمل باعث از بین رفتن رنگ پارچه می شن.

حواستون باشه که اصلا نباید لباس های جینو در دمای بالای 40 درجه سانتی گراد بشویید چون بافت پارچه از بین میره.

دیدید بعضی وقتا لباس های جینو از توی ماشین لباسشویی درمیاریم و با همچین صحنه ای مواجه می شیم؟می دونید چرا این اتفاق می افته؟

زمانی این اتفاق می افته که ماشین لباسشویی برنامشو تموم کرده و خاموش شده و ما چند ساعت بعد لباسو از توی ماشین دراوردیم و آویزون کردیم تا خشک بشن. این مدت زمانی که توی ماشین و به حالت مچاله بوده باعث می شه توی قسمت تاخوردگی های چروک، سفید بشه و لباس شما خراب بشه. پس حواستون باشه بلافاصله اونو از توی ماشین لباسشویی دربیارید و توی سایه و  هوای آزاد آویزونش کنید.

 

بعضی از لباس های جین هستن که رنگ میدن، اول که سعی کنید لباس های جینی که رنگ میدنو نخرید چون رنگ روی پارچه تثبیت نشده و این رنگ ها خیلی مضر هستن.ولی اگه  لباس جینیو خریدید که رنگ میداد، قبل از اینکه اونو بپوشید کارهای زیرو انجام بدید:

لباس جینو توی یک تشت بذارید. سه فنجان و یا اگه لازمه بیشتر، سرکه سفید و کمی آب سرد روی لباس بریزید و اجازه بدید لباس 15 دقیقه در سرکه خیس بخوره.

 

لباس‌ جینو پشت‌و رو کرده و بعد آبکشی کنید و بعد از اون، با پودر یا مایع مخصوص ماشین لباسشویی و مجددا یک فنجان سرکه بشوئید و در سایه و هوای آزاد آویزون کنید تا خشک بشه.

 

از بین بردن لکه از روی لباس جین :

 

اگه روی لباس جینتون لکه شد هر چه سریعتر برای از بین بردن لکه اقدام کنید.لکه های قدیمی سختتر از بین میرن.

اگه لکه روغن  روی لباستون بود زیر اون قسمت از لباس که لکه هست یک ظرف بذارید و بعد روی اون سه قاشق سرکه سفیدبریزیدو روی اون نمک دریا بریزید بطوریکه همه ی لکه با نمک پوشونده بشه  و اگه لکه قدیمی بود می تونید خیلی کم جوش شیرین به اون اضافه کنید و بذارید یک ساعت بمونه و سپس اونو آبکشی کنید و بعد از پشت و رو کردن کردن لباس، با ماشین لباسشویی بشویید.

 

روش شستشوی لباس های پشمی و بافت:

 

 

حالا که پاییز قشنگ اومده و زمستون تو راهه وقتشه که بیایم راجع به روش های شستشو و نگهداری لباس های زمستونه صحبت کنیم.

لباس های پشمی و بافت در صورتی که درست شسته و خشک نشن، ممکنه تنگ و کوتاه  یا بلند و شل بشن.

 

نکته اول که خیلی مهمه اینه که حتما همیشه قبل از شستن لباس به برچسب اون دقت کنید. ببینید چه روشی رو بهتون پیشنهاد کرده و معمولا درجه حرارت آب  و نوع مواد مناسب مثل پودرهای بدون آنزیم و غیره برای شستشو  در اون ذکر شده.

نکته بعدی اینه که قبل از شست و شو حتما لباسو پشت و رو کنید تا لباستون در زمان شستشو پرز نده.

 

شست و شو با دست یا ماشین لباسشویی:

 

به تنظیمات ماشین لباسشویی دقت کنید اگر درجه مخصوص لباس های پشمیو نداشت روی حالت Handwash قرار بدید و با پایین ترین درجه حرارت آب و هم چنین پایین ترین درجه سرعت چرخش اونو بشویید. از پودر بدون آنزیم یا مایع شستشوی لباس ملایم  استفاده کنید.و اصلا از خشک کن ماشین هم استفاده نکنید.

 

ترجیحا از آب سرد برای شستشوی لباس زمستانی پشمی استفاده کنید.

از مایع بدون آنزیم یا صابون ملایم استفاده کنید و لباسو چنگ نزنید و به آرومی با دست روی اون بکشید.

برای اینکه آب اضافیه اونو بگیرید اونو مچاله نکنید و فشار ندید.

 

توصیه می‌کنیم که لباس‌های زمستانی ضخیم را با ماشین لباسشویی و لباس‌های بافت ظریف را با دست بشویید.

 

روش خشک کردن لباس های پشمی و بافت:

لباس های بافتنی کاملاً خیسو به هیچ وجه آویزان نکنید چون باعث کش آمدن قسمت هایی از لباس می شه و هم چنین برای گرفتن آب اضافی لباس از خشک کن ماشین  لباسشویی  استفاده نکنید. چون چرخش زیاد باعث تغییر شکل و خراب شدن لباس پشمی می شه.

بهترین روش این هست که پس از اتمام شستشوی لباس با دست یا ماشین لباسشویی، لباسو روی یک حوله تمیز قرار بدید و حوله را با لباس رول کنید تا آب اضافی اون گرفته بشه.

بعد از اینکه آب اضافی لباس گرفته شد، اونو روی سطح صاف پهن کنید تا خشک بشه.

 

 

اتوکشی و مراقبت از لباس های پشمی و بافتنی:

اگر تمایل دارید لباس پشمی خودتونو اتو کنید توصیه می شه که یک پارچه ی مرطوب  بر روی لباس پشمی  قرار بدید و بعد روی اون اتو بکشید چون در اثر حرارت مستقیم بافت لباس های پشمی از بین می ره .

برای نگهداری از لباس پشمی در کمد لباس ها، حتماً جیب لباس را خالی کنید و سعی کنید لباستون رو در محیط خنک نگهداری کنید.

لباس های پشمی رو درون کمدهای تنگ نگهداری نکنید چون این لباس ها برای سالم بودن نیاز به تنفس هوا دارند.

 

 

روش های لکه بری لباس:

 

برای هممون پیش اومده که لباسمون لکه شده و دیگه نتونستیم از اون استفاده کنیم.خیلی از لکه ها هستن که به راحتی از روی لباس پاک نمی شن ‌و نیازمند روش های خاصی برای لکه گیری هستن . با ما همراه باشید تا روش های آسون و سریع رو یاد بگیرید.

مهمترین بخش لکه‌ گیری اینه که در اسرع وقت تمیزکاری اولیه رو انجام بدید. هرچه سریع‌تر کار پاک کردن لکه را شروع کنید، احتمال اینکه بتوانید اونو برطرف کنید بیشتره. چه بسا که با همون لکه گیری به موقع و سریع خیلی از لکه ها از بین برن.

 

لکه روغن:

 

برای از بین بردن لکه ی روغن غذا که معمولا به خاطر ترکیب اون با مواد دیگه مثل زردچوبه و ...رنگیه ،به روش زیر عمل کنید:

 

هر گونه روغن و چربی اضافی رو با یک دستمال کاغذی بگیرید. مقدار کمی مایع ظرفشویی رو در آب بریزید و  آب رو هم بزنید تا کف کنه. حالا یک مسواک نرم کهنه بردارید و لکه رو با استفاده از حرکات دایره ای پاک کنید و دقت کنید که به هر دو طرف پارچه (داخل و بیرون از لباس) نفوذ کنه و سپس لباسو به تنهایی با مواد شوینده تمیز بشویید.

 

ولی اگر لکه روغن ،لکه روغن غذا نبود، یکی از بهترین روش ها برای از بین بردن، اینه که اصلا به اون آب نزنید، زیر اون قسمتی که لکه شده یک کاغذ قرار بدید و بعد روی لکه رو با یک پودر جاذب مثل نشاسته‌ی ذرت، نمک، جوش شیرین یا پودر بچه بپوشونید و بذارید چند ساعتی بمونه. سپس بدون اونکه ساییده بشه، پودر را از روی پارچه بردارید. و سپس  بشویید. 

 

 

لکه شمع:

برای پاک کردن لکه شمع،ابتدا موم اضافی را بردارید.

سپس قسمت لکه شده را بین دو کاغذ خشک قرار بدید و با اتوی داغ اتو کنید، سپس اون قسمتو با مواد شوینده و اسفنج بشوئید.

آدامس:

برای پاک کردن آدامس، لباسو توی فریزر بگذارید تا منجمد بشه، اگر این‌کار براتون امکان‌پذیر نیست می‌تونید یک تکه یخ رو روی قسمتی از پارچه که آدامس به اون چسبیده قرار بدید. وقتی آدامس سخت و سفت شد می‌تونید اونو از پارچه جدا کنید، بدون اینکه لکه‌ای از اون باقی بمونه.

 

لکه چای یا قهوه:

خیلی سریع عمل کنید. اگر لکه، تازه و هنوز مرطوب هست به سرعت اونو  با یک حوله کاغذی یا چند دستمال کاغذی خشک کنید. این مرحله احتمال اثرگذاری مراحل بعدیو بیشتر می کنه.اگر از سرعت عمل بالایی برخوردار باشید و بلافاصله پیش از خشک شدن لکه،اونو با آب داغ شستشو بدید نتیجه بهتری خواهید گرفت.

اگر بلافاصله قادر به شستشوی لکه ایجاد شده  روی لباستون نیستید، مقداری نمک روی سطح لکه بریزید. چند دقیقه صبر کنید تا کاملا موادو به خودش جذب کنه، بعد با دستمال کاغذی، نمکو از روی سطح لباس پاک کنید. بعد از مهیا شدن شرایط شستشو، می تونید با آب گرم و مواد شوینده به خوبی لباسو شسته و آبکشی کنید.(توجه داشته باشید که دمای آبو از روی حداکثر دمای ذکر شده روی برگه نحوه شست و شو که معمولا به لباس متصل هست چک کنید)

روش دیگه اینه که لکه را با آب سرد بشویید، به مدت 3 تا 5 دقیقه آن را از سمت پشت لکه، زیر شیر آب سرد بگیرید. لکه رو هر یک یا چند دقیقه بمالید. این کار به کمرنگ شدن لکه های سمج ترکمک می کنه. برای پاک کردن لکه های تازه تراین کار را 2 تا 3 بار تکرار کنید.

اگر لکه بزرگ باشه می تونید یک شب، لباسو در آب سرد نگه دارید. می تونید مقدار کمی شوینده هم در محلول آب بریزید تا کاملا تمیز بشه.

 

چسب حرارتی:

 

اگر زمان کافی دارید، پارچه چسبی را برای یک شب درون فریزر قرار بدید تا چسب شکننده بشه؛ به‌این‌ترتیب با استفاده از جسم کند مثل پشت چاقو می‌تونید اونو جدا کنید و با استفاده از پاک‌کننده‌های موجود در بازار چسب روی پارچه رو پاک کنید.

 

اگر زمان کافی ندارید، استون می‌تونه پاک کننده مناسبی باشه.ولی حتما باید روی قسمت کوچکی از لباس اونو امتحان کنید تا مطمئن بشید که به رنگ و بافت پارچه لباس آسیب نمی رسونه.

 

یک حوله زیر قسمت لکه شده قرار بدید، با پارچه‌ای آغشته به استون چسبو پاک کنید. برای پاک کردن لکه  اونو از بیرون به سمت داخل تمیز کنید. سپس با اسفنج به‌صورت ضربه‌ای روی لکه بزنید. بعد از پاک کردن چسب اونو به روش‌های معمول بشویید.

 

 

 

چسب قطره ای و چسب ناخن مصنوعی:

برای هر دو چسب به یک روش می تونید عمل کنید:

 

اول باید بزارید که چسب کاملا خشک بشه.

 

بعد با یک پارچه آغشته به استون(در اینجا منظور لاک پاکن های موجود که فاقد استون هستن نیست و باید درصد بالایی استون داشته باشه) روی قسمت کوچکی از لباس امتحان می کنید که به بافت و رنگ پارچه آسیبی نرسه.بعد روی لکه به آرومی با پارچه آغشته شده  به استون می کشید.

 

با استفاده از قسمت پشت چاقو سعی کنید تکه‌های شل شده و سست چسبو بکنید. ممکن است این مرحله نیاز به تکرار داشته باشد.

 

پس از کنده شدن چسب با توجه به راهنمای شستشوی پارچه، اونو بشویید.


 

 قبل از قرار دادن پارچه در خشک‌کن دوباره پارچه را بررسی کنید تا مطمئن بشید چسبی روی لباس باقی نمونده. اگر مقداری چسب روی لباس باقی مونده باشه، باید پاک بشه؛ چون دمای خشک‌کن باعث سفت شدن و چسبیدن چسب شده و کندن اونو تقریباً غیرممکن می‌کنه.

 

 

لکه جوهر:

 

 

برای پاک کردن لکه جوهر دائمی می‌تونید از الکل پزشکی استفاده کنید.

 

پارچه‌ی لکه‌دارو روی یک حوله‌ی سفید تمیز قرار بدید. اول الکلو روی گوشه‌ای از پارچه که در معرض دید نیست امتحان کنید. اگر پارچه تغییر نکرد و خراب نشد، محل لکه رو با الکل پاک کنید. حوله‌ی زیرین کم‌کم خیس می‌شه و لکه‌ی جوهر به اون نفوذ می‌کنه. برای اینکه پارچه دوباره جوهرو جذب نکنه، اونو به گوشه‌ی تمیز دیگه ای از حوله منتقل کنید. این کارو تکرار کنید تا تمام جوهر پاک بشه. سپس الکلو از محل بشویید.

 

اگر می‌خواهید جوهر خودکارو بشویید، بعد از استفاده از الکل، مقداری مایع لباس‌شویی معمولی روی محل لکه‌ بریزید و بذارید 3 تا 5 دقیقه بمونه و بعد در گرم‌ترین دمای آبی که به پارچه آسیب نمی‌زنه، لباس‌تان رو بشویید.

 

شاید عجیب به‌نظر برسه، اما خیسوندن پارچه در شیر ممکنه لکه رو پاک کنه. در یک ظرف کم‌عمق آن‌قدر شیر بریزید که روی لکه رو بپوشونه. محل لکه را در ظرف بذارید تا یک شب بمونه. روز بعد اونو بیرون بیارید و به روش معمول بشویید.

 

لکه مام عرق گیر:

ابتدا لباسو پشت و رو کنید، سپس یک کاسه کوچک از محلول پاک کننده رو با 2 قاشق سوپ خوری صابون پودر شده یا رنده شده و 2 قاشق سوپ خوری آب و کمی جوش شیرین (حدود 1 / 2قاشق چای خوری) را به مخلوط اضافه کنید. سپس محلول را طوری روی لباس بریزید که همه لکه رو بپوشونه، اگر به اندازه کافی ترکیبو روی لکه نریزید بعد از شستن لک روی لباس باقی می مونه. لباسو 2 ساعت در ترکیب خیس کنید؛ سپس آن را آبکشی کنید و لباس ها رو داخل لباسشویی با گرمترین دمای آبی که به پارچه آسیب نمی روسونه بشویید .


 

یک راه دیگه اینه که  ناحیه ای که توسط مام لکه شده روبا سرکه خیس کنید و هشت ساعت بعد اونو بشویید . به همین راحتی !

 

 

 

لکه عرق:

برای از بین رفتن لکه‌های عرق می‌تونید 4 قاشق جوش‌شیرین رو با یک‌چهارم لیوان آب مخلوط کنید تا محلول خمیری شکلی داشته باشید. به‌وسیله یک مسواک کهنه یا برس، محلول رو روی لکه بمالید و بگذارید یک ساعتی روی لباس بمونه؛ وقتی خمیر خشک شد، محل لکه رو با آب سرد بشویید. می‌تونید به جای استفاده از آب، از سرکه سفید استفاده کنید، یعنی جوش‌شیرین رو با سرکه مخلوط کنید تا خمیر بشه و روی لباس بمالید؛ فقط فراموش نکنید که زودتر از یک ساعت لباس رو بشویید. این روش برای یقه‌های لباس بهتر جواب می‌دهد.

 

لکه خون:

 

اگه لباس شما با خون لکه شد، هر چه سریع‌تر به‌فکر راه چاره باشید. قبل از خشک‌شدن لکه خون به‌سادگی می‌‌تونید اونو پاک کنید، اما متأسفانه بعد از 24 ساعت تقریبا هیچ‌چیز برای پاک کردن لکه خون مؤثر نیست.

سرکه یکی از مؤثرترین راهکارها برای پاک کردن لکه خون هست. قبل از خشک‌شدن خون مقداری سرکه‌ی سفید رو روی لکه بریزید و 5 تا 10 دقیقه منتظر بمانید. سپس اونو  بشویید. درصورت نیاز این کارو تکرار کنید.

یک راه دیگه اینه که پارچه‌ای که لک‌ شده رو به‌سرعت در محلول آب سرد و نمک قرار بدید و بگذارید که 3 الی 4 ساعت خیس بخوره. سپس با کمی مایع لباس‌شویی اونو بشویید.

 

لکه سس گوجه فرنگی:

اگه روی لباستون سس گوجه فرنگی ریخت و متوجه اون نشدید و لکه خشک شده بود، در این شرایط برای از بین بردن لکه سس از روی لباس، ابتدا با قاشق یا چاقو ، به دقت لکه رو از روی لباس جدا کنید. سپس توی یک ظرف آب سرد، یک قاشق غذا خوری مایع ظرف شویی و دو قاشق سرکه سفید ریخته و خوب هم بزنید تا مایع ظرف شویی کف کنه. لباسو حداقل نیم ساعت در این محلول قرار بدید و بعد از اون لباسو بشویید، خواهید دید که هیچ لکه ای روی لباس باقی نمونده.

 

جلوگیری از برق نیافتادن لباس ها :

برای اینکه لباسهاتون برق نیفته و قطره های آب، لباسو لک نکنه ، لباسها رو مستقیماً اتو نکنید و همیشه یک پارچه نخی نازک و تمیز سفید روی لباس بیندازید و بعد لباس ها رو اتو کنید.

 

برای جلوگیری از برق افتادن لباس همیشه باید آروم اتو بزنید، اما اگر روی لباستون برق افتاد با یک پارچه نمدار برق اونو  برطرف نمایید.

لباس مشکی از  لباسهاییه که زودتر برق می افته. برای رفع این عیب سه قاشق سوپ خوری سرکه رو در یک لیتر آب ریخته و فرچه نرمی رو در اون خیس کرده و از راه پارچه روی لباس بکشید.

 

روش های پرزگیری لباس های بافت:

پرز گرفتن لباس ها مخصوصا لباس های بافتنی یکی از بدترین اتفاقاتیه که می تونه برای لباس ها بیفته.ظاهر زیبای لباس به وسیله ی این پرزهای گلوله ای ریز و کوچک بسیار ناخوشایند میشه و نیاز به از بین بردن پرز لباس پیدا میکنه.

تیغ یک بارمصرف رو به آرومی روی بافت بکشید. مراقب باشید نخ بافت لباسو نبرید، خصوصا کنار درزها. یا اینکه می تونید بوسیله یک شانه ریز پرزها رو جدا کنید.

 بعد با یک رول پرزگیر اونو از روی کار بردارید.

 

رول پرزگیر رو هم خودتون می تونید با استفاده از نوار چسب درست کنید.

 

روش های پرزگیری لباس های بافت : 

یکی دیگه از روش های پرزگیری، استفاده از پرز گیر برقیه.که پرزهای گلوله ای لباس های بافتنی و نخی را بوسیله اون به راحتی میشه جدا کرد.

 

معرفی نمادهای لیبل شستشو و مراقبت لباس:

(Care Symbol) یا نمادهای خشک شویی و شستن لباس ها، که نماد مراقبت هم نامیده می شن، نمادهای استانداردی هستن که نشون دهنده  روش شستشو، خشک کردن و اتو کردن لباس هست. این نمادها بر روی برچسب هایی (لیبل) با عنوان برچسب مراقبت، متصل به لباس هستند تا نشون بدن که چجوری می تونید به بهترین روش از  لباستون مراقبت کنید  که کیفیت اون حفظ بشه و عمر لباس شما افزایش پیدا کنه. ما شما رو با معنی این نمادها آشنا می کنیم تا به شما کمک کنیم که لباس هاتون زیباتر بمونن.

نمادهای شستشوی لباس:

علائم مراقبتی لباس که شکل تشت آب رو نمایش می دن به شیوه شستشو اشاره دارن.

  1. می تونید لباس رو با آب بشویید به اصطلاح آبشویی کنید.
  2. به هیچ عنوان لباس نباید توسط خودتون شستشو بشه، نه با دست و نه با ماشین لباسشویی، بلکه این لباس حتما باید به خشکشویی سپرده بشه.
  3. لباس فقط با دست شسته بشه.
  4. این نماد به معنای خودداری از چلاندن لباس هست.
  5. شست و شو در دمای پایین،
  6. که وجود یک دایره درون تشت آب به معنی دمای مناسب 30 درجه برای شستشو هست.
  7. شست و شو در دمای متوسط،
  8. که هر دایره که اضافه بشه، یعنی 10 درجه دمای آب بالاتر میره. که دو دایره به معنی دمای مناسب 40 درجه برای شستشو هست.
  9. شست و شو در دمای بالا،
  10. سه دایره به معنی دمای مناسب 50 درجه برای شستشو هست.
  11. تعداد این دایره ها می تونه تا شش هم برسه.
  12. بعضی برچسب ها هم به جای دایره از عدد دما استفاده میکنند که به طور واضحی دمای مناسب برای شستن لباسو مشخص می کنه. که در این صورت باید لباس در آن دما شسته بشه.
  13. وجود یک خط زیر تشت، یعنی دور ماشین لباسشویی رو برای الیاف مصنوعی تنظیم کنید.   توجه به این علامت و تنظیم دور مناسب ازآسیب به لباس جلوگیری می کنه.
  14. اگر  دو خط  زیر تشت وجود داشته باشه، یعنی شما با پارچه هایی ظریف و حساس مثل ابریشم سروکار دارید که باید برای آنها ملایم ترین برنامه ماشین لباسشویی رو انتخاب کنید.

 

نماد های شستشو با استفاده از سفید کننده:

بعضی از علائم مراقبتی لباس به شکل مثلث هستند که معنی این علائم شستشو مربوط به استفاده از مواد سفید کنندست.

  1. یعنی در صورت نیاز میتونید از مواد سفید کننده استفاده کنید.
  2. یعنی استفاده از سفید کننده برای شستشو  ممنوع است.
  3. یعنی استفاده از سفید کننده های کلر دار در شستشو ممنوع است.
  4. قرارداشتن حروف Cl در داخل مثلث یعنی استفاده از سفید کننده های حاوی کلر مجاز است.

 

نماد های مربوط به خشک کردن لباس:

شکل مربع در نماد های شستشوی لباس به معنی توصیه هایی برای نحوه خشک کردن لباس ها می باشد.

 

  1. یعنی برای خشک کردن لباس، می تونید از خشک کن استفاده کنید.
  2. یعنی برای خشک کردن لباس، نباید از خشک کن استفاده کنید.
  3. یعنی شما مجازید از برنامه های ضد چروک همزمان با چرخش برای خشک کردن استفاده کنید.
  4. یعنی لباس شما بافت ظریف و نرمی داره و باید بدون چرخش خشک بشه.
  5. یک دایره در داخل علامت یعنی دمای پایین استفاده بشه.
  6. دو دایره نشون دهنده دمای متوسط برای خشک کردن لباس هاست.
  7. اگه سه دایره درون علامت وجود داشت، شما مجاز به استفاده از دمای بالا در خشک کن هستید.
  8. یعنی شما می تونید لباستون رو برای خشک کردن روی بند آویزون کنید.
  9. یعنی به هیچ وجه نباید لباسو برای خشک کردن آویزون کنید.بلکه باید اونو روی یک سطح صاف قرار بدید تا خشک بشه.
  10.  
  11. وجود سه خط به شکل عمودی در داخل مربع به معنای خشک کردن لباس ها در محیط باز و به وسیله چوب لباسیست.
  12. این نماد یعنی لباس باید در سایه و به دور از تابش آفتاب خشک بشه.

نمادهای مربوط به اتوکشی :

 

  1. یعنی مجاز به استفاده از اتو برای لباس هستید.
  2. اگر روی نماد اتو ضربدر وجود داشته باشه یعنی لباس شما در صورت اتو کردن آسیب می بینه و شما مجاز به اتوکشی اون نیستید.
  3. این نماد یعنی استفاده از بخار هنگام اتو کردن ممنوع است.
  4. وجود یک دایره در داخل شکل اتو یعنی دمای اتو باید پایین و در حدود 120 درجه باشه.
  5. دو دایره در داخل اتو نشون دهنده استفاده از دمای متوسط حدود 150 درجه برای اتو کردن است.
  6. قرار داشتن سه دایره در داخل اتو یعنی شما مجاز به استفاده از دمای بالا در حدود 200 درجه برای اتو کردن هستید.

نمادهای مربوط به خشک شویی :

معنی نمادهای دایره ای شکل بر روی برچسب لباس، مربوط به نکات مراقبتی خشکشویی است.به این معنی که وقتی لباستونو به خشکشویی میسپارید،مسئولان خشکشویی باید به این نماد های شستشو دقت کنند و مطابق با این راهنمایی ها لباس رو شستشو کنند.

 

  1. یک دایره به معنای اینه که لباس برای شستشو حتما باید به خشکشویی داده بشه و نباید توسط خودتان شسته بشه.
  2. اگه روی دایره علامت ضربدر وجود داشته باشه یعنی لباس به هیچ عنوان نباید خشکشویی داده بشه.
  3. اگر درون دایره حروف انگلیسی مثل A ، F، P وجود داشته باشه، نوع ماده شوینده مصرفی  توسط مسئول خشکشویی رو تعیین می کنه.

 

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاه خود را بیان کنید

دیدگاه کاربران